Petrolicious Inc.

Afaceri cu tancuri petroniere

O duminica linistita

Eu am crescut cu cartoon network, dar cu ala bun, nedublat unde auzi inconfundabilul „uuuuu, what does this button dooo?”. De acolo am invatat engleza si multe alte chestii. Nu tin minte in schimb ca prin „multe alte chestii”-le alea sa fi invatat sodomia 1.01.

Acum cateva luni, la o sedinta de aia de „stai ca pun eu un filmulet buuuun, bun tare de tot” pe youtube, H ne-a uimit cu un filmulet care nici nu poate fi descris. Desenul asta animat are conceptul undeva pe la sfarsitul anilor ’80 dar a fost difuzat prima data in ’91. Tot show-ul e despre un chiuaua isteric, Ren, si o pisica blajina si prostanaca, Stimpy. Ei nu se fugaresc, nu se omoara, nu latra sau se zburlesc unul la altul, cum ar fi normal, dar Ren face ownage absolut cu Stimpy in fiecare episod.  Asta e doar o introducere timida, sa fie clara dinamica cuplului. Ar mai fi poate interesant de stiut ca animatia asta era diuzata de prima tv (asta nu mai stiu sigur, dar parca prima totusi) intr-un moment de asta perfect, duminica la 10-11 am.

In episodul care m-a oripilat pe mine, nu neaparat prin continut, ci prin intregul context de public tinta, forma de exprimare s.a.  Ren isi pune un ferastrau ca strap-on si se pregateste sa taie o buturuga care e pe fundul lui Stimpy. Incepe un „the old in-out” cu gafaituri, lacrimi de durere si placere, inimioare rasarite in jurul lor, un moment de dominatrix in care Ren ii cere lui Stimpy sa-l implore. Daca era prea subliminal mesajul pana acum, finalul te lamureste. Stimpy vrea sa mai stea imbratisati, dar Ren e dezgustat de cat de „stricat” e si pleaca sa fumeze o tigara…

Ei, in felul asta am vrut eu sa urez prietenilor mei A Merry Christmas and a gay New Year!

decembrie 31, 2008 - Posted by | Animatii |

3 comentarii »

 1. uai, desi tot crescuta cu cartoon, printr’a 8’a m’am indragostit iremediabil de colegi, si, desi umoru ma depasea, intuiam c’or sa’mi dea in cap big time later. si, desi ma abtin in unele cercuri sa amintesc de desenele mele animate preferate, ei bine, SUNT. oi fi eu fucked up or something, da daca nu ma crezi pe mine, just ask pe bou de balan si o sa’ti spuna inevitabil „arta uai, arta!”

  Comentariu de luca | decembrie 31, 2008

 2. A, La multi ani! uitasem…

  Comentariu de luca | decembrie 31, 2008

 3. la multi ani si tie Luca! :*
  Si inca ceva. Am gasit un comentariu, la alt filmulet de pe youtube cu baietii astia doi. Sa vedeti ce spune colegul nostru in cauza:

  corbizle117 (1 day ago)

  when i was a kid watching this i wet myself when he started yelling…then i actually beleived him, now it’s trust funny

  Comentariu de Raluca Danila | ianuarie 3, 2009


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: