Petrolicious Inc.

Afaceri cu tancuri petroniere

Laaaaa Cao, you don’t have to put on the reeed light

Dupa cateva zile ingrozitoare de porc, am cautat un motiv sa mergem la restaurantul chinezesc sa manacam. Motivul l-am gasit usor, in forma unei chinezoaice simpatice care a venit la Eugen, Eugen ala de trebuie sa aiba grija cu satarul, Eugen.

Am lasat-o pe Aby sa ne comande ea ce vrea, sa ne ghideze in tainele mistice ale orientului. Am inceput dupa aia small talk-ul cu scop de cultural understanting. Cum e in China, trebuie sa lasi ceva in farfurie, sau sa mananci tot? Care din astea e insulta adusa bucatarului? Eu stiam ca trebuie sa mananci tot, in special orezul. Ceea ce e evident dupa parerea mea, is saraci, niste orez au si ei, si cam atat de pus pe masa, si tu il irosesti? Andrei in schimb stia un articol de nu stiu unde in care un chinez invita un american la masa, ala mananca tot din farfurie si chinezul il omoara. Acum daca baietul asta era psihopat, sau nu, nu se mai stie. Aby confirma teoria mea, trebuie mancat tot.

Continuam cu alte mici detalii dragute, care ne duc usor pana la carnea de caine. Cica e cam ca iepurele. Am aflat tot ce-mi trebuie la capitolul asta. Dar injuraturile?

-Ce injuraturi?

-In chineza. Ce injuraturi aveti? Astea is chestiile pe care trebuie sa le inveti prima data intr-o limba.

Din pacate, pe langa faptul ca nu prea exista injuraturi in chineza, descoperim si ca suntem cu o chinezoaica prea decenta si bine crescuta. Ne spune cum se zice la prost, dupa aia la foarte prost, care cica e naspa de naspa, trebuie sa te supere tare un om sa-i spui asa. Apoi, cu ochii in pamant si un pic rosie in obraji, zambeste si spune „tzau”. Ce, ce ce? Ce inseamna „tzau”? Ne explica ca inseamna „fuck”, un futu-m-as mai dulce adica. Eugen nu intelege si cere ortografia.

-C-A-O

-Cao?!?!

-Da, asa se scrie

-Aby…nu-ti zic eu, dar uita-te in spatele tau la prelata pe care scrie numele restaurantului…

Au inceput instant glumitele. Noi de acum o sa mergem la futut impreuna in oras. Cat am stat azi la futut? 2 ore? Bun bun.

Am inteles acum ce e cu felinarele rosii de La Cao si de ce nici un chinez de la Palas nu mananca acolo.

decembrie 28, 2008 - Posted by | oameni din jur |

Un comentariu »

  1. mi ar placea sa traiesc intr un oras plin de restaurante care inseamna futut in alta limba… sa merg la futut oriunde oricand cu oricine

    Comentariu de bflorescuh | decembrie 28, 2008


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: