Petrolicious Inc.

Afaceri cu tancuri petroniere

The amaizing Benini

Intotdeauna am fost de parere ca Ben este a man of many talents, si am descoperit acum ca primind si un pic de ajutor de la naivitatea publicului, poate fi si un magician excelent. In cele ce urmeaza, va voi dezvalui secretul in spatele faimosului truc cu pachetul de carti…de vizita.
La Mitica in birou sunt in jur de doi metri cubi de carti de vizita care sunt expirate, nu neaparat ca informatie ci ca forma in care il reprezinta pe Mitica, mare creier de arhitectura si design. Motiv pentru care ele servesc pe post de bufet „all you can roll” cand mergem acolo. Si cu libertate atat de mare, incat avem voie sa luam si acasa, sa mai avem si pe mai tarziu.
In timp ce fiecare facea cate ceva in birou, Smara, in ideea de a face o gluma buna si nevinovata, ia un tenculet de carti de vizita, destule cat sa creeze iluzia unui pachet de 52. Le amesteca bine inainte si il pune pe capitan sa aleaga una din ele. Pentru a urma toti pasii formali ai trucului, ii cere sa se uite bine la ea, sa o retina si sa o bage in buzunar, pentru a-si complica un pic situatia. Intru si eu in joc in momentul asta, pentru ca orice magician care se respecta, are nevoie de o asistenta frumoasa. Ii zambesc conspirativ si imi asum responsabilitatea de a dispoza de cartea din buzunarul lui Stg cand va veni momentul perfect. Cu cateva gesturi largi si gratioase, magicianul nostru scoate la intamplare inca o carte din pachet, i-o arata subiectului, timp in care eu profit de dezorientare, ii scot cealalta carte din buzunarul de la piept, si trucul e desavarsit.
In momentul asta, e decent sa consideri ca omul iti face jocul ca-i esti drag, se stramba si o face pe prostul pentru amuzamentul grupului. Asta credeam si noi cand capitanul era uimit de faptul ca AIA chiar era cartea lui si e clar ca e pura magie ce s-o intamplat. Trecand cateva secunde si aducandu-ne aminte de personalitatea lui la bananeala, atunci cand ajunge Andy ‘mereu un pas in urma tuturor’ Stangaceanu, oprim orice gluma pentru a nu-l traumatiza permanent. Ii explicam ca toate is la fel…is carti de vizita, nu de joc. Continua sa rada, sa fie uimit. Cand mai facem un pas in discutie si in viata in general, exclama:
-aaaaa, da erau toate la feeeel?

decembrie 20, 2008 - Posted by | (ne)amintiri, Silly Andy | ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: